Etiketë: amerika

10 Vendet më të Fuqishme në Botë

Më poshtë janë 10 vendet e fuqishme në botë sipas US News

Shtëpia e Bardhë, 40 fakte befasuese të Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë është një vepër mbresëlënëse e artit arkitektonik për të

TOP 10 Vendet më të vizituara në Botë

Ka shumë përfitime përveç kënaqësisë. Faktike ka bashkuar një listë të 10

10 Ushtritë më të fuqishme në Botë

Ata shqyrtuan forcat e mbrojtjes të 68 vendeve në mënyrë që të

10 Qytetet më të populluara në Botë

Përkundër faktit që popullsia e tij pritet të fillojë të bjerë, Tokio

10 Ligjet më të çuditshme dhe budallaqe në Kaliforni

Kalifornia është një nga shtetet më të populluara në Shtetet e Bashkuara