Etiketë: dubai

10 Gjëra që mund t’i bëni Falas në Dubai

Dubai është ujë blu, plazhe me rërë, palma dhe safari në shkretëtirë.

Nella

10 Vendet më të vizituara për Instagram

Gjëja ime e preferuar është të shkoj atje ku nuk kam qenë

Nella