Etiketë: kosova

Lufta e Kosoves, 10 Faktet kryesore për luftën në Kosovë

Ashpërsia e trazirave në Kosovë dhe përfshirja e Organizatës së Traktatit të

Kosova, 28 Fakte të Shpejta për Kosovën

Shteti i Kosovës deklaroi pavarësinë e saj nga Serbia më 17 Shkurt