Etiketë: mars

20 Fakte interesante për Makinat Elektrike Tesla

Tesla është një gjigant në fushën teknologjike dhe automobilistike. Një inovator që

Fakte interesante rreth çokollatës Snickers

Snickers është një shirit çokollate i bërë nga Mars, Incorporated. Përbëhet nga