Etiketë: nena

40 Fakte Interesante që duhet t’i dini për bebet

Mësoni këtë dhe më shumë Faktet e Foshnjeve në listën e më

REKORD: Foshnja me 18 kilogram lind në Australi

Një grua nga Perth, Australi, me peshë 272 kg ka lindur një