Etiketë: qeni

10 Racat më të rrezikshme të Qenve në Botë

Për shkak të aftësisë së tyre ruajtëse instiktive, ata përdoren për të

Nella

40 Fakte interesante që duhet t’i dini për qentë

Nga qënia e mbi 150 racave të ndryshme dhe vrapimi me një

Nella

20 sjellje të çuditshme të kafshëve që nuk i keni ditur se ekzistojnë!

Në një farë mase shumica e sjelljeve të kafshëve janë të ngjashme,

Nella