Etiketë: qytetet

TOP 10 Qytetet më të shtrenjta në Botë

Sondazhi krahason koston e jetesës në 131 qytete të botës, në 97

Nella

TOP 10 Vendet më të vizituara në Botë

Ka shumë përfitime përveç kënaqësisë. Faktike ka bashkuar një listë të 10

Nella

TOP 10 Qytetet më të bukura në Botë

Unë shkoj në Paris, shkoj në Londër, shkoj në Romë dhe gjithmonë

Nella