Etiketë: rekorde

REKORD: Foshnja me 18 kilogram lind në Australi

Një grua nga Perth, Australi, me peshë 272 kg ka lindur një

Nella

32 Fakte për Seksin dhe Rekorde botërore

Ndiqni më poshtë një listë me disa fakte interesante që lidhen me

Nella