Etiketë: shteti

TOP 10 Qytetet më të shtrenjta në Botë

Sondazhi krahason koston e jetesës në 131 qytete të botës, në 97

Nella

TOP 10 Qytetet më të bukura në Botë

Unë shkoj në Paris, shkoj në Londër, shkoj në Romë dhe gjithmonë

Nella

10 Ligjet më të çuditshme dhe budallaqe në Kaliforni

Kalifornia është një nga shtetet më të populluara në Shtetet e Bashkuara

Nella

10 Fakte të tmerrshme rreth problemit të ndotjes në botë

Ekziston një e vërtetë shumë e trishtueshme që lundron nëpër botë këto

Nella