Etiketë: trupi

10 Arsyet pse ju thuhet të pini sa më shumë Ujë

Disa prej jush e ndjekin këtë dhe disa e konsiderojnë si një

Nella

15 Fakte interesante për Trupin e Njeriut

Më poshtë renditen 15 fakte interesante dhe argëtuese për trupin e njeriut.

Nella

40 Fakte Interesante që duhet t’i dini për bebet

Mësoni këtë dhe më shumë Faktet e Foshnjeve në listën e më

Nella

40 Fakte interesante që duhet t’i dini për Pordhën

A keni pordhë ndonjëherë? Sigurisht që e keni bërë. Ne jemi njerëz

Nella

VIDEO: Çfarë mund të bëjë trupi i njeriut në 30 sekonda

Trupi juaj brenda 30 sekondave do të hedh rreth 174 mijë qeliza

Nella

VIDEO: Gruaja me gojën më të madhe në botë

Kjo grua mendon se e ka gojën më të madhe në botë.

Nella

10 Faktet të çuditshme me trupin e njeriut

Shkencëtarët vazhdojnë të studiojnë dhe të mësojnë gjëra të reja në lidhje

Nella

20 Fakte interesante për Seksin!

Të dhënat që do të lexoni janë të shënuara në Librin Guines…

Nella

12 Fakte interesante për gjoksin e Femrave

Është interesante fakti se debati se cili gjoks i femrës është më

Nella