Udhëtime

Dhe pastaj ekziston rreziku më i rrezikshëm nga të gjithë – rreziku për të kaluar jetën tuaj duke mos bërë atë që dëshironi, me bast që mund t’i blini vetes lirinë për ta bërë më vonë.