12 Fakte interesante për gjoksin e Femrave

12 Fakte Interesante Per Gjoksin E Femrave 1
12 Fakte Interesante Per Gjoksin E Femrave 1

Është interesante fakti se debati se cili gjoks i femrës është më i mirë ende vazhdon, pasi që shumë nga njerzit preferojnë gjoks të bollshëm ashtu sikur që ka nga ata të cilët nuk preferojnë të madh, gjithësesi ne do ju zbulojmë 12 nga faktet interesante që ndoshta nuk i keni ditur për gjoksin e femrave.

#1 Sipas ekspertëve 85% e femrave nuk veshin masën e duhur të reçipetave.

#2 Një studim i Universitetit amerikan të Berkely, ka zbuluar se shtrëngimi i gjinve përmes reçipetave parandalon kancerin e gjirit.

#3 Nuk ka rëndësi përmasa, çdo lloj gjiri është në gjendje që të prodhojë qumësht në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtën sasi.

#4 Kur janë të uritur meshkujt tërhiqen më shumë nga femrat me gjinj të mëdhenj, ndërsa kur janë të ngopur preferojnë ato me gjinj të vegjël.

#5 Gjinjtë e mëdhenj tërheqin të gjithë llojet e meshkujve.

20-fakte-interesante-per-seksin
u qyqe!!!

#6 Në SHBA, 1 femër në 10 i ka ribërë gjinjtë.

Zakonisht gjoksi i majtë është më i madh se i djathti.

#7 Në SHBA, 1 femër në 10 i ka ribërë gjinjtë.

#8 Nëse një mashkull dëshiron të bëhet baba, tërhiqet më shumë nga një femër me gjinj të mëdhenj.

#9 Gjinjtë e qenieve njerëzore janë të vetmit që qëndrojnë njëlloj gjatë gjithë jetës. Tek qeniet e tjera krijohen kryesisht gjatë periudhës së ushqyerjes së të vegjëlve me gji.

#10 Femrat që ribëjnë gjinjtë janë më të prirura drejt vetëvrasjes.

#11 Meshkujt e tërhequr nga femrat me gjinj të vegjël, preferojnë të kenë partnere të nënshtruara.

#12 Shikimi i vazhdueshëm i dekoltesë së një femre, i zgjat jetën mashkullit me 5 vjet.Faktike.com