REKORD: Foshnja me 18 kilogram lind në Australi

Një grua nga Perth, Australi, me peshë 272 kg ka lindur një foshnje me peshë të pabesueshme prej 18 kilogram.

Kjo është një peshë rekord i një foshnje të porsalindur në botë.

rekord-foshnja-me-18-kilogram-lind-ne-australi

Ajo lindi nga operacioni cezarian për të shmangur komplikimet për shkak të peshës së saj.

LEXO EDHE: 40 Fakte Interesante që duhet t’i dini për bebet

Fëmija gjigant ka habitur mjekët për shkak se askush nuk e kishte pritur që foshnja të jetë kaq e rëndë.

Edhe nëna dhe kjo foshnje simpatike janë me shëndet të mirë pas lindjes.Faktike.com