Shtatëzania, A mund të ndodhë në xhakuzi? 7 dilema që duhet t’i hiqni tani

10 Fobi Me Te Cuditshme Per Te Cilat Ju Ndoshta Nuk Dini Asgje 1
10 Fobi Me Te Cuditshme Per Te Cilat Ju Ndoshta Nuk Dini Asgje 1

Shumicës goxha u vjen vështirë të bisedojnë për seksin, që në të vërtetë nuk duhet të jetë kështu. Në vazhdim mësoni përgjigjet për disa pyetje nga më koklavitura për marrëdhëniet intime.


A mund të mbeten shtatzënë në xhakuzi?

Është e pamundur sepse spermatozoidet nuk mund të mbijetojnë në ujë të ngrohtë.

A mund të bllokohet penisi në vagjinë gjatë kohës së seksit?

Mundet, mirëpo kjo është dukuri shumë e rrallë e cila zgjat vetëm disa minuta dhe pushon vetvetiu, ndërkaq janë raste të rralla që përfundojnë me intervenimin e mjekut.

Përse meshkujt kanë ereksion në mëngjes?

Kjo është pjesë e ciklit normal të gjumit e lidhur me REM ciklin kur flemë gjumë dhe nuk ka fare lidhje me seksin.

A ka vagjina “shije të mirë” nëse ha ananas?

Jo, as që e përmirëson shijen e vagjinës, por as sperma kur hamë ananas nuk ka shije më të mirë.

LEXO EDHE: REKORD: Foshnja me 18 kilogram lind në Australi

A mund të mbeten shtatzënë nga seksi oral?

Kjo sipas rregullit është e pamundshme, ndërkaq ka ndodhur vetëm një rast kur vërtet kjo gjë edhe ka ndodhur, mirëpo nën kushte të caktuara.

Përse duhet të urinoj çdo herë kur përjetoj orgazmën?

Kjo me siguri ka lidhje me stimulimin e pikës G gjatë seksit, sepse ajo është e përbërë nga indet shumë të ndjeshme.

Nëse fryj në vagjinë, a mund të vdesë ajo?

Është e mundshme, sepse depërtimi i ajrit mund të çojë në emboli te e cila flluska e ajrit shkon në vena dhe i bllokon ato, mirëpo kjo është dukuri shumë e rrallë.Faktike.com