10 Mënyrat më efektive për të Shkrepur Fotografi Fantastike

Shkrepja e fotove emocionuese është diçka që të gjithë duan të bëjnë, por shumë pak njerëz e arrijnë këtë qëllim.!

10 Menyrat Me Efektive Per Te Shkrepur Fotografi Fantastike
10 Menyrat Me Efektive Per Te Shkrepur Fotografi Fantastike

Për fat të mirë, ka disa ndryshime të thjeshta që mund të bëni që do të përmirësojnë në mënyrë dramatike fotot tuaja, dhe ne do t’i kalojmë dhjetë prej tyre sot. Le të hyjmë menjëherë në të.

Mësoni si të bëni fotografi të mira

Së pari, duhet të mësoni se si të bëni fotografi të mira. Nëse fotot tuaja janë me cilësi të ulët, asnjë këshillë/mashtrim nuk do të jetë në gjendje t’i rikthejë ato në jetë dhe do të ishte shumë më mirë të përqendroheshit thjesht në bazat dhe të mësoni se si të bëni fotografi të mira.

Bëhu unik

Nëse në një moment dëshironi të përdorni një krijues të librit fotografik për t’i sjellë fotografitë tuaja në botën reale, nuk do të dëshironi vetëm një mori fotografish të përgjithshme. Bërja e gjërave pak më ndryshe nga turma do t’i bëjë fotot tuaja shumë më interesante, dhe qëndrimi në rrugën e rrahur është një mënyrë e sigurt për të kaluar pa u vënë re.

Përdorni Mjedisin

keto-jane-10-vendet-me-temperatura-me-te-ftohta-ne-bote

Përfitimi nga natyra do të rrisë dhjetëfish eksitimin e fotove tuaja. Natyra është e vështirë të përsëritet, dhe nëse ju ndodh të përdorni mjedisin tuaj në një mënyrë interesante, nuk do të keni asnjë problem të dalloheni nga turma.

Provoni disa tema interesante

Ka një sërë temash interesante fotografike atje që mund t’i provoni dhe t’i përfshini në fotot tuaja. Temat mund t’ju japin fotografive atë goditje shtesë që u nevojitet për t’u dalluar, dhe me praktikë të mjaftueshme, fotot tuaja mund të bëhen të njohura edhe për një pamje të caktuar.

Eksperimentoni me stile të reja

Shumica e fotografëve përfundimisht pengohen në stilin e tyre. Kjo është plotësisht në rregull. Megjithatë, eksperimentimi me stile që mund t’ju duken të panjohura mund t’ju ndihmojë të dalloni fotot tuaja, dhe nëse doni të shtoni më shumë eksitim në listën tuaj të përgjithshme, atëherë të provoni stile të reja është një domosdoshmëri.

Ndryshoni gjërat

Rekomandohet gjithmonë të ndryshoni gjërat herë pas here. Qoftë nëse bëhet fjalë për ndryshimin e kamerës suaj me ndonjë konstruksion të ri të çuditshëm ose thjesht për të bërë foto nga një kënd tjetër, ndryshimi i gjërave është absolutisht thelbësor dhe kjo është një nga mënyrat më të mira për t’i bërë fotot tuaja më emocionuese.

Krijo diçka të re

A keni provuar ndonjëherë të bëni një foto që askush tjetër nuk e ka bërë më parë? Nëse jo, pse? Ndërsa do të jetë shumë e pamundur për ju që të krijoni një koncept që është krejt i ri, sigurisht që mund ta provoni dhe mund të përfundoni me një kryevepër deri në fund të tij.

Përdorni paleta ngjyrash të ndryshme

Të kesh fotografi që përdorin paleta të ndryshme ngjyrash do t’ju ndihmojnë në mënyrë dramatike. Nuk ka mënyrë më të mirë për ta bërë një portofol më interesant sesa të përfshini një mori imazhesh që përdorin ngjyra të ndryshme.

Përfshihuni vetë

10-arsyet-me-te-zakonshme-pse-e-duam-kafene

Nëse jeni dikush që zakonisht preferoni të qëndroni pas kamerës, pse të mos ndryshoni gjërat? Përdorimi i vetes si subjekt do t’i bëjë fotot tuaja shumë më emocionuese nëse e përdorni këtë taktikë me masë, dhe madje mund ta bëjë furnizimin tuaj në Instagram pak më të këndshëm.

Asnjëherë mos ndaloni së mësuari

Duhet të jeni gjithmonë në kërkim të teknikave të reja për t’i zbatuar në fotot tuaja. Asnjëherë mos ndaloni së mësuari.

Nëse ndiqni të gjitha këshillat që ju kemi dhënë në këtë artikull, nuk do të keni asnjë problem t’i bëni fotot tuaja sa më emocionuese dhe fotot e mërzitshme tani do t’i përkasin të shkuarës.Faktike.com