10 Thëniet më frymëzuese të të gjitha kohërave

Frymëzimi. Të gjithë kemi nevojë për pak herë dhe me kalimin e viteve, ka pasur figura të caktuara që na kanë ofruar frymëzim pavarësisht nga rrethanat.

Nga Nella
3 Min

Ne vendosëm të zgjedhim 10 Kuotat më Frymëzuese të të gjitha kohërave për mendimin tonë.

Frymëzimi vjen në të gjitha format. Disa nga veprimet e emrave ose figurave me reputacion të cilët janë ngritur mbi situatat e tyre janë shembuj kryesorë të kësaj. Ne e kuptojmë se vetëm fjalët mund të mos i frymëzojnë të gjithë, megjithatë sigurisht që shpresojmë që këto citate të ndihmojnë.

Shikoni më poshtë 10 citatet tona më frymëzuese të të gjitha kohërave.

Suksesi

Suksesi është duke shkuar nga dështimi në dështim pa humbur entuziazmin tuaj.

Winston Churchill

Këshilla frymëzuese për ngritjen mbi dështimet tuaja, duke mësuar prej tyre dhe më tej për të arritur madhështinë.

Duke ecur përpara

Mos e kaloni kohën duke rrahur në një mur, duke shpresuar ta shndërroni atë në një derë


Coco Chanel

Chanel na kujton se koha e humbur nuk është kohë e kaluar mirë. Ky është frymëzim për ata që kërkojnë të ecin përpara.

Motivimi për sukses

Ajo që merrni duke arritur qëllimet tuaja nuk është aq e rëndësishme sa ajo që bëheni duke arritur qëllimet tuaja.


Henry David Thoreau

Thoreau na frymëzon të mendojmë se çfarë ju ka bërë udhëtimi që bëni në rrugën drejt arritjes së qëllimeve tuaja.

Frymëzimi i pozitivitetit

Mbajeni fytyrën drejt rrezeve të diellit dhe nuk mund ta shihni kurrë hijen”


Helen Keller

Ky citat na frymëzon të gjithëve për të qëndruar pozitiv edhe në kohë errësire.

Kapja e jetës

Mos i numëro ditët, bëj që ditët të numërohen

Muhamed Ali

Muhamed Ali na frymëzon të kapim jetën para se jeta të na konsumojë.Faktike.com

Fillimi

Udhëtimi prej një mijë miljesh fillon me një hap.

Lao Tzu

Tzu na frymëzon të bëjmë hapin e parë në cilindo udhëtim që ëndërrojmë.

Imagjinata frymëzuese

Fuqia e imagjinatës na bën të pafund

John Muir

Muir na frymëzon të përdorim imagjinatën tonë kur të gjithë kemi mundësi.

Frymëzimi i Vizatimit

Gjithmonë mbajini sytë hapur. Vazhdoni te shikoni. Sepse gjithçka që shihni mund t’ju frymëzojë

Grace Coddington

Një tjetër kujtesë që frymëzimi mund të vijë nga kudo, prandaj mënyra më e mirë për ta marrë atë është të qëndroni vigjilent dhe të vetëdijshëm.

Frymëzimi i Ndryshimit

Mos jetoni të njëjtin vit 75 herë dhe t’a quani atë një jetë

Robin Sharma

Sharma na frymëzon të përfshijmë ndryshime dhe larmi në jetën tonë vit pas viti.

Veprimet

Ajo që bën flet aq me zë të lartë sa nuk mund të dëgjoj atë që thua

Ralph Waldo Emerson

Emerson na frymëzon të sigurohemi që gjithmonë të flasim dhe veprojmë së bashku.Faktike.com

Shpërndaje artikullin
227 Komente