Këta janë 10 tipe të turistëve më të padëshiruar

Nga Nella
2 Min

Shërbimi turistik britanik, “Teletext Holidays” ka përpiluar një listë të turistëve më të bezdisshëm, duke u bazuar në një anketim të përdoruesve të rrjetit. Vendin e parë e zënë udhëtarët që bëjnë foto të ushqimit të tyre për ta publikuar më pas në Instagram.

#1 Fotografët e pjatave dhe të pijeve për t’i publikuar më pas në Instagram: 32 % të votave

#2 Fëmijët që luajnë me aparate, me zë shumë të lartë: 31%

#3 Përdoruesit e shkopit të selfie-ve: 28 %

#4 Përdoruesit e bokseve me bluetooth në publik: 25%

#5 Pasagjerët e avionit që fillojnë të bëjnë telefonata menjëherë pas zbritjes: 21 %

LEXO EDHE: TOP 10 Vendet më të vizituara në Botë

#6 Përdoruesit e aplikacionit “Face Time” që bëjnë video – telefonata me atraksionet turistike në sfond: 12 %

#7 “Peshkuesit” e miqve që disa minuta pasi njohin dikë në bar i dërgojnë një kërkesë për miqësi në rrjetet sociale: 11%

#8 Turistë me tableta që mbulojnë bukuritë me aparatet e tyre dhe pengojnë që të tjerët t’i shijojnë: 10%

#9 Të afeksionuarit e xhirimeve nën ujë me kamerën Go-Pro: 7%

#10 Përdoruesit e dronëve pa eksperiencë që lëshojnë dronët të filmuar që nga aj.Faktike.com

ETIKETA:
Shpërndaje artikullin
Lini një koment