10 Punët më të çuditshme në planet

10 Punet Me Te Cuditshme Ne Planet 1
10 Punet Me Te Cuditshme Ne Planet 1

Puna shpesh mund të bëhet e zakonshme dhe e mërzitshme. Mund të bëhet shumë e lehtë të ndjesh se asgjë interesante nuk po ndodh. Sidoqoftë shumica e njerëzve kanë punë normale si një llogaritar, një luleshitës, një mësues shkollë ose një kuzhinier. Këto punë janë të nevojshme për t’u siguruar se bota funksionon si duhet dhe të gjithë janë të lumtur. Jo të gjitha vendet e punës janë mjaft të parashikueshme, dhe kjo listë është prova e kësaj!

Ngrohës i shtratit

Ngrohësit e shtratit janë zakonisht personeli në një hotel që ngroh mysafirët në shtratin e tyre para se të arrijnë. Në këtë mënyrë që të mos jetë ftohtë kur futen në të.

Gjumash profesional

Kjo është një punë me të cilën shumë njerëz do të shkëlqenin. Një gjumash profesionist ishte një postim pune i reklamuar nga një kompani finlandeze. Kjo kompani kishte nevojë për dikë që të provonte nivelet e rehatisë për produkte të ndryshme të gjumit.

Kërkimfalës profesional

Kjo punë është me të vërtetë normale në Japoni. Bëhet fjalë për disa njerëz që marrin me qira një kompani për të kërkuar falje në emër të tyre.

Stilist profesionist i Elefantëve

Kjo punë kryesisht bëhet në Sri Lanka, ku elefantët duhet të jenë të veshur për ceremoni dhe parada. Duhet të jetë puna e dikujt për t’i veshur, dhe kjo sigurisht nuk mund të jetë punë e lehtë!

LEXO EDHE: TOP 10 Punët më të rrezikshme në Botë

Artist i Portretit të Hirit

Disa njerëzve u pëlqen që arti të bëhet nga hiri i të dashurve të tyre. Këta njerëz shkojnë te një artist i portretit të hirit, i cili e bën këtë punë për të jetuar.Faktike.com

Kujdestar Struci

Pse strucët duhet të kenë kujdestarë, kurrë nuk do ta dimë. Sidoqoftë ata ndoshta janë duke u kujdesur shumë mirë.

Master i Rosave

Njerëzit me këtë titull shpesh punësohen nga hotelet. Ata kanë për detyrë të kujdesen për rosat në mjediset e hotelit dhe t’i parakalojnë përreth që t’i shohin mysafirët.

Sekser Zogjësh

Kjo punë nuk është aq e çuditshme sa tingëllon, megjithëse është ende një punë mjaft e çuditshme. Detyrat e kësaj pune janë të përcaktojnë nëse një zog (pule foshnje) është mashkull apo femër.

Vlerësues i aromave të frymëmarrjes

10 Punët më të çuditshme në planet

Njerëzit në këtë pozicion zakonisht punësohen nga kompani çamçakëzi ose nenexhiku. E tëra kjo bëhet për të provuar efektivitetin e çamçakëzit ose nenexhikëve në fjalë. Imagjinoni të nuhatni frymën e të tjerëve gjithë ditën!

Qetësues profesionist

Kjo është një punë ku partneri juaj i rëndësishëm mund të mos jetë në rregull me ju. Por përndryshe tingëllon shumë mirë! Kryesisht në Japoni, ka vende të quajtura kafene, ku njerëzit mund të shkojnë vetëm të kapen me dikë.Faktike.com