Ja 10 gjëra interesante që duhet ditur për të pasmet

2 Min Lexim

Nga fiksimi i meshkujve për të pasmet deri te komplimentat e parapëlqyera të femrave, janë të shumta gjërat që mund t’u interesojnë për të pasmet.

Ja disa fakte interesante për të pasmet:

#1 Quhet pigofili, fiksimi i meshkujve për të pasmet që ndonjëherë kthehet edhe në patologjik.

#2 T’i tregosh të pasmet nudo dikujt është një lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtë.

#3 Të pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, një skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.

#4 Mollaqet janë muskujt me shtrirjen më të gjatë në trupin e njeriut.

#5 Sa më të mëdha të jenë të pasmet e një femre, aq më pjellore është ajo transmeton faktike.com.

#6 Termi “twerking”, dridhje të pasmehs ka hyrë edhe në “Oxford Dictionary Online”.

#7 “Ke një alamet b*the” 😍 , është komplimenti më i pëlqyer nga femrat.

ja-10-gjera-interesante-qe-duhet-ditur-per-te-pasmet

#8 Meshkujt vlerësojnë më shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyre.

#9 Sipas një hulumtimi të bërë nga “British Sexual Fantasy research Project”, 13 përqind e femrave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.

LEXO EDHE: 8 Vendet me femrat më të bukura në botë

#10 Një e treta e meshkujve dhe femrave bën rregullisht seks anal.Faktike.com

Shpërndaje artikullin